page_banner04

tala fou

E mafai e tagata tamea ona sui ia fa'au'u?

I le malo o fesoʻotaʻiga faʻainisinia, o le faʻaaogaina ofa'amau fa'amauma tamea e iai se sao taua i le fa'amautinoaina o feso'ota'iga saogalemu ma maufetuuna'i i totonu o fa'aoga eseese. Fa'amatalaina i latou fa'apitoa ma fa'aoga, o fa'amau fa'apitoa e fa'aaoga muamua mo le fa'apipi'iina o apaau po'o isi vaega e mana'omia ai so'otaga malosi ma mautu. E masani ona aofia ai lefa'amautino, fufulu (ma o nisi taimi e faʻapitoa faʻapipiʻi fugalaʻau), ma nati, o lenei faʻapotopotoga e fausia ai se faiga faʻapitoa e faʻafaigofie ai fesoʻotaʻiga mautu.

O1CN01dt9uZi1O1SF9VZ1B6_!!4256311645-0-cib
O1CN011Fp2U41lOZLlgeZZ7_!!2924904809-0-cib

I totonu o feso'ota'iga flange, e lua au'apa'u e fa'apipi'i lelei e ala i le feso'ota'i o fa'amau ma nati e ausia ai fa'amaufa'ailoga ma fa'amaufa'ailoga. O lo'o fa'aalia i foliga filo i luga o le ulu fa'amau ma vaega o le au, e fegalegaleai lelei fa'amau fa'atasi ma nati fa'atasi e fa'atupu ai le malosi o le utaina, mulimuli ane oomi fa'atasi fa'atasi. I le taimi lava e tasi, o lo'o fa'atūina fo'i ta'ele i le va o le flange,fa'amau fa'amauulu, po'o nati e fa'asalalauina ai le mamafa, fa'aleleia le fete'ena'iga, taofia le tatalaina, ma i nisi tulaga, fa'atulafonoina galuega fa'amau.

fai fa'amaumaua le aoga masani i fa'aaliga o feafa'au'au fa'amau Alleno ulu e mana'omia ni vaega fa'alautele e puipuia ai le magoto pe matala. O fa'aoga masani e aofia ai le fa'amauina o u'amea fa'alava o le taualuga, fa'amau fa'avaa laupapa, ma le taula o masini mamafa i luga o fola sima. I le isi itu, e aoga le tamea i tulaga e mana'omia ai le ta'apeina o uta i luga o vaega lautele lautele poʻo le faʻaitiitia o le ono goto o faʻamau poʻo nati i mea faʻapipiʻi. Aemaise lava, o nei mea e aofia ai le fa'apipi'iina o u'amea fa'alava o le taualuga, fa'amauina fa'alava laupapa, fa'amauina o masini mamafa i luga o fola sima, fa'amauina so'o fa'aeletise, ma fa'amauina o paipa.

IMG_6139
IMG_6834

O le fa'aogaina o le fa'aogaina o mea fufulu e suitulaga aifa'au'au fa'amau Allene faalagolago i luga o ni nai manatu taua. E ui e ono tula'i mai ni fa'alavelave e mafai ai e tagata tamea ona suitulaga fa'amau, e taua tele le fa'ailoa o le fa'amoemoega autu o fa'amau fa'amau e fa'ata'amilo i le fa'aopoopoina o le tufaina atu o uta ma le fa'asao.fa'amau meafaigaluegatatala. Ina ia fa'amautinoaina le talafeagai o le sui o mea ta'ele mo fa'au'au, e fautuaina le fa'atalanoaina o tagata tomai fa'apitoa. O mea taua e tatau ai ona iloilo e aofia ai le ituaiga mea o le a fa'amauina i totonu o le pa, o le uta fa'amoemoe e fa'atino i luga o le pa, ma le tele o le vibration o le a feagai ma le pa.

I le faaiuga, e luafa'ailoga hex masanima tamea e fai ma sui o vaega taua o fa'amau, o lo'o fa'atinoina galuega fa'apitoa i totonu o va'aiga eseese. A'o fa'alava fa'alava e fa'atatau i fa'aaliga e mana'omia ai le tufatufaina atu o uta lautele e taofia ai le fe'avea'i po'o le fa'agesegese, e fa'apitoa tagata ta'avale i le ta'apeina o uta i vaega tetele ma puipuia le fa'asusuina o mea fa'amau i totonu o latou mea fa'apipi'i.

IMG_8106

I le avea ai o se tagata gaosi mea faʻapipiʻi faʻatuatuaina ma se talatuu e sili atu i le 30 tausaga, o la matou tautinoga i tufuga sili atu ma auaunaga faʻapitoa e faʻatulagaina ai i matou o le filifiliga muamua mo ou manaʻoga faʻapipiʻi lavelave.

Dongguan Yuhuang Electronic Technology Co., Ltd
Email:yhfasteners@dgmingxing.cn
Telefoni: +8613528527985
https://www.customizedfasteners.com/
O i matou o tagata atamamai i fofo faʻapipiʻi e le masani ai, tuʻuina atu fofo faʻapipiʻi faʻapipiʻi tasi-taofi.

Kiliki I'i E Maua Fa'atausi'i Siisii ​​| Fa'ata'ita'iga Sa'oloto

Taimi meli: Sep-07-2024